Informations & registertjänster Online

 


Ett komplett utbud av alla trafikregistertjänster

Vi är en godkänd Informationsförmedlare

Fragus Communication är en av Transportstyrelsen godkänd informationsförmedlare. Vi erbjuder ett komplett utbud av alla trafikregistertjänster där ni enkelt kan;

  • Hämta information och registerutdrag på fordon, teknisk information, adresser, ägare och besiktningsdata.
  • Registrera ägarbyten, inbyten, av- och på-ställning, göra en efterkontroll eller teckna försäkring.
  • Få tillgång till Transportsstyrelsens vägtrafik- och körkortsregister (VTR) via tjänsterna Direktåtkomst och Direktanmälan.

Tala med vår specialist Fredrik!

Vi erbjuder tjänster och paketerade lösningar till den kommersiella fordonsmarknaden inom områdena trafikregistertjänster, fordonsrelaterad information och garantikoncept. Vi tillhandahåller en flexibel teknisk plattform som möjliggör öppna API:er, digital leverans och samordning av kundanpassade produkter och tjänster som effektiviserar kundernas affär. Kontakta gärna mig om du vill veta mer!

Tel:     +46 31 27 70 60
Mobil: +46 768 56 62 81
fredrik@fragusonline.se

CARFAX rapporter

Vid inbyte av en importerad bil kan ni minimera risken för dyra överraskningar, missnöjda kunder och generell badwill. Via vår portal tar ni enkelt ut en CARFAX-rapport som hjälper er att:

  • Upptäcka manipulerade mätarställningar - enbart via CARFAX!
  • Få en relevant och övergripande fordonskoll innan köp.
  • Avslöja eventuella dolda fel genom besiktningshistorik och avvikande fordonsuppgifter.

Enkel åtkomst till registrering och kontroll

Vi erbjuder tjänster och paketerade lösningar till den kommersiella fordons-marknaden inom områdena trafikregistertjänster, fordonsrelaterad information och garantikoncept. Vi tillhandahåller en flexibel teknisk plattform som möjliggör öppna API:er, digital leverans och samordning av kundanpassade produkter och tjänster som effektiviserar kundernas affär.

Några av våra partner som jobbar med Fragus Informations & registertjänster Online

 

Netbil.se

Utmärkt support med korta ledtider och snabba åtgärder vid eventuella problem. Enkelt och lätthanterligt system med en funktionalitet som definitivt uppfyller de krav och behov som vår verksamhet har

Christian Lundgren, Affärschef

Auto1 / AutoHero

“Smart och smidig tjänst som är anpassad för små såväl som stora volymer och som underlättat vårt dagliga arbete från start! Rekommenderar starkt!” 

Niklas Sköldborg, Project, Manager Business Analytics & Corp IT Nordics

Handlarfinans / AMCAP Garage

” Vi är otroligt nöjda med FragusOnline! Tjänsten är pålitlig och anpassad efter våra behov och vi får alltid snabb hjälp när vi behöver. Rekommenderar till alla i bilbranschen, stora som små.”

Axel Nordblom, VD och grundare

Haluatko meidän ottavan sinuun yhteyttä?