Fragus og Autoexperten indleder samarbejde om serviceaftaler

Fragus og Autoexperten indleder samarbejde om serviceaftaler

Autoexperten er en landsdækkende bilværkstedskæde i Sverige med ca. 400 tilknyttede værksteder. Fragus og Autoexperten har nu indgået en aftale, der gør det muligt for bilforhandleren at tilbyde sine kunder servicekontrakter til en fast månedlig pris via Fragus' abonnementsplatform JustGO.

- En af vores vigtigste opgaver som værkstedskæde er at skabe trafik til vores tilsluttede værksteder. Ved at kunne tilbyde servicekontrakter kan vi ikke blot skabe trafik til værkstederne, men også lægge grunden til et langsigtet forhold til kunden. Værkstedet får både et solidt kundegrundlag og en bedre kontrol over fremtidige pengestrømme. - Anders Nilsson, CEO Autoexperten

Fragus JustGO er det eneste system på markedet, der inkludere en webshop-løsning, som nemt installeres på dit eget websted. For aftalen med Autoexperten, beregner systemet den service, der vil være nødvendig for køretøjet i abonnementsperioden på baggrund af køretøjets kilometertællerstand. Det er også muligt at tilføje med yderligere tjenester som f.eks. dækhotel og garanti og pakke det hele til en fast månedlig pris.

- Ideen om at tilbyde servicekontrakter har vi haft længe. Udfordringen har været at få et system, der kan beregne, hvad det vil koste. Med JustGO har vi nu en platform, der danner grundlag for vores femtidige serviceaftaler. - Anders Nilsson, CEO Autoexperten

Med JustGO kan du nemt oprette tilpassede abonnementer, der svarer til det, som kunden ønsker og har brug for. Kontakt os for at høre mere.